<link href="//fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans%3A400%2C300%2C300italic%2C400italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%26subset%3Dlatin%2Cgreek%2Cgreek-ext%2Cvietnamese%2Ccyrillic-ext%2Clatin-ext%2Ccyrillic%7CMontserrat%3A400%2C700%7CPoppins%3Aregular%2C700%2C300%2C500%2C600%7CRaleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900%7CAbril+Fatface%3Aregular" rel="stylesheet">Taloushallinnon työpaikat – Mertaoja
MEILLÄ OSATAAN JA VIIHDYTÄÄNHaluatko työskennellä kivassa porukassa, alan edelläkävijän palveluksessa?

People policy – henkilöstölupaus

Tarjoamme Sinulle asiakastyötä, jossa vastaat omista asiakkuuksistasi. Tietoa alan uusista tuulista, työkaluja ja tarpeesi mukaan neuvontaa ammatillisissa kysymyksissä. Meillä voit organisoida työsi itsellesi mielekkäästi ja mahdollistamme jatkuvan kouluttautumisen. Maksamme Sinulle erinomaisen palkan erinomaisista tuloksista. Meillä osaamisesi ei vanhene, olet alasi modernissa kärjessä.

Asenne ratkaisee. Odotamme Sinulta innostunutta otetta, erinomaista työtä ja proaktiivista asiakkaista huolehtimista. Haluat pysyä alan kehityksessä mukana päivittäen osaamistasi jatkuvasti. Jotta työmme sujuvat ja meidän kaikkien on hyvä tehdä töitä, odotamme Sinun sopeutuvan yhteisiin työ- ja toimintatapoihin.

Toivomme Sinulle palkitsevia ja oivaltavia hetkiä asiakastyössä. Ja toivomme Sinun jakavan kehittämisideasi pysyäksemme edellä. Koska työmme on ytimeltään oppimista, haluamme kehittää työyhteisöämme jokaisen oppimista tukien. Toivomme, että tartut tilaisuuteen.

Suuri vapaus tuo paljon vastuuta.

Mertaoja työnantajana

Meillä työskennellään innostavassa ilmapiirissä, alan kehityksen kärjessä kulkevassa vakavaraisessa yrityksessä. Olemme luotettavia, vastuuntuntoisia ja ennakkoluulottomia. Ja erittäin mukavia.

Meitä on ympäri Suomea jo parikymmentä taloushallinnon ammattilaista luomassa uudenlaista, ystävällistä ja palvelevaa tilitoimistoa. Teemme työmme pääosin etänä kunkin kotitoimistolla joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, joskus myös toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa.

Arvostamme osaajia

Haemme kasvavaan joukkoomme säännöllisesti uusia KLT-tasoisia kirjanpitäjiä. Jos olet sellainen, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Toimenkuvasi muotoutuu asiakkaidemme palvelukokonaisuuden mukaan. He hoitavat yleensä laskutuksen, ostolaskujen tarkastuksen ja maksamisen sekä matkalaskujen teon itse – näin ollen osa kirjanpidosta valmistuu reaaliaikaisesti kuin itsestään. Sinun rooliksi tulee siten lähinnä tietojen tarkastaminen, muistioiden ja jaksotusten tekeminen sekä raporttien läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi konsultoit asiakasta ja teet yhteistyötä kassavirtojen ja muun talouden suunnittelussa. Hoidat myös palkanlaskennan.

Osaamisesta emme tingi ja asiakastyytyväisyys on meillä huippuluokkaa. Syvä KLT-tasoinen kirjanpito- ja tilinpäätöstaito on välttämätön, samoin englannin kielen taito.  Palkanlaskentaosaaminen on iso etu. Kirjanpidossa ja palkanlaskennassa käytämme Procountor-ohjelmistoa.

Olet oma-aloitteinen ja ajatusmaailmasi on mieluummin controllerin kuin perinteisen kirjanpitäjän, sillä vastaamme asiakkaidemme taloudesta kokonaisvaltaisesti. Koet yhteydenpidon asiakkaisiin luontevana ja merkittävänä osana työtäsi ja haluat edistää heidän liiketoimintaansa omalla asiantuntijuudellasi.

Etsit ja jaat parhaita ratkaisuja työtovereidesi kanssa avoimin mielin.

Joustavuutta ja ihmisläheisyyttä

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja iloisessa verkostossa. Olemme kaikki etätyöläisiä ja työaikamme ovat joustavia; asiakkaan tarpeet ja aikataulut etusijalle asettaen. Kunkin työntekijämme työmäärä voidaan sopia kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopivaksi. Jos haluat olla läsnä, kun lapsesi palaavat koulusta, niin meillä se onnistuu. Maksamme hyvän palkan hyvästä työstä. Voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Henkilöstömme työsuhteet ovat pitkäaikaisia, sillä meillä viihdytään. Yksi työntekijämme kuvaili työtään seuraavasti: ”Tämä on vapautta ja vastuuta arvostavan ammattilaisen unelmatyö. Meillä on reilu ja vastuullinen etätyöyhteisö.” Toinen pitkäaikainen talouspäällikkömme kiteytti asian näin: ”Hyvä diili! Pidän tästä kiinni.””

Tule mukaan rakentamaan uudenlaista konseptia! Ota rohkeasti yhteyttä Johanna Leppäniemeen (050 314 1242) ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen johanna.leppaniemi@mertaoja.com.

Taloushallinnon ulkoistaminen on vain askeleen päässä! Valitse itsepalvelu tai täysihoito.