Kehityksen
kärjessä
asiakkaan
eduksi

Asiakkaan palveleminen on meille kaikkein tärkeintä. Maailmassa on jo ihan liikaa hätäisesti ja huonosti palveltuja tilitoimistoasiakkaita. Haluamme tuoda alalle lisää asiakaskeskeisyyttä korostamalla tekemisessämme aktiivista huolenpitoa.

Tinkimätön ammattilaisuus ja rento asenne

Olemme riippumaton ja omavarainen yritys. Asiakkaallemme tämä tarkoittaa sitä, että meidän päätöksentekoa ja kasvuvauhtia ohjaavat asiakkaan palvelun jatkuva parantaminen, ei pääomasijoittajan tai konsernin emoyhtiön tahto. Toimintamme perustuu palvelun erinomaisuudelle, ei rakettimaisen kasvun tavoittelulle. Kykenemme kehittämään omaa toimintaamme asiakkaamme lähtökohdista. Painotamme toiminnassamme kuuntelemisen taitoa, minkä vuoksi oman kiireen sijaan meillä korostuu aito ymmärrys ja halu kehittää asiakkaamme liiketoimintaa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa talouspäälliköiltämme jakamattoman huomion ja kontaktin silloin, kun sitä tarvitsee. Mielestämme tinkimätön ammattilaisuus ja rento asenne täydentävät toisiaan erinomaisesti.

Mertaoja on edelläkäyvä sähköinen tilitoimisto. Anne Mertaoja perusti Talouskonsultointi Mertaojan vuonna 2002 Lauri Mertaojan ollessa Procountor International Oy:n toimitusjohtaja. Olemme siten olleet jo alusta asti mukana kehittämässä sekä Procountoria että taloushallinnon sähköistä toimintamallia. Olemme aktiivisesti mukana edistämässä alan digitaalista kehitystä – henkilökohtaista asiakaspalvelua jatkuvasti parantaen!